Mijn man heeft de van Lier veterschoen

Mij is van de week de opdracht gegeven van mijn man om voor hem te zoeken naar schoenen. Hij had hier zelf geen tijd voor om naar de stad te gaan waardoor ik gezegd heb dat ik het anders wel wil doen. Nu dat ik geen zin had om voor hem naar de stad te gaan hoopte ik het via internet te vinden. Uiteindelijk ben ik dan ook via het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Dit bedrijf kende ik al van eerdere bestellingen voor mezelf, had echter niet verwacht dat ze hier de van Lier veterschoen hadden voor mijn man. Dit zijn zeer nette schoenen welke mijn man goed kan dragen op het werk. Door verder te zoeken in het assortiment van hun heb ik toch nog besloten om deze te bestellen.

logo-nl

Een dag later hadden we de bestelling al in huis! Mijn man is in ieder  geval zeer tevreden en ik natuurlijk ook. Als vrouw zijnde op een schoenen site kijken zonder iets te bestellen voor jezelf kan niet he! Ik heb de Timberland sandalen besteld voor mezelf.